Lieve partner,

Ik snap het, ineens lijkt het alsof de wereld niet meer om jullie samen draait. Veel aandacht gaat uit naar je vrouw en jullie wonder dat in haar mag groeien. Wat is ze mooi hè?! Misschien kun je niet wachten tot het zover is. Misschien vind je het wel heel erg spannend en moet je nog wennen aan je nieuwe rol. Dat is heel normaal.

Vrees niet, ik ben er ook voor jou. Juist ook voor jou!

Wanneer wij een samenwerking aangaan dan doe ik dat met jullie samen. Ik ben er voor jullie allebei voor 100%. Ik sta er dan ook juist voor dat jullie dit samen kunnen gaan doen. Ik wil jullie samen laten stralen tijdens deze periode en daarbij handvatten en dus houvast bieden.

Want wat is het heerlijk als jullie straks samen met een berg vertrouwen de bevalling in gaan.

Een bevalling kan je enorm overweldigen waardoor je alles wat je in een cursus hebt geleerd ineens weer vergeten bent. “Hoe moest ik ook alweer ademhalen?” “Oh, waar zaten die drukpunten nou ook alweer?” “Oh nee, ze raakt in paniek, wat moet ik nu doen?”. Daar hoef jij je niet druk om te maken. Want ik ben er, ik bewaak jullie proces. Ik geef je tips en tricks op het moment dat je ze nodig hebt. Natuurlijk oefenen we ze van tevoren, maar hoe relaxt is het dat je ze niet hoeft te onthouden? Daarnaast kan het ook erg fijn zijn elkaar af te wisselen in de fysieke ondersteuning.

Liefs Beau